View Full Version : Форумен ПЪБ
Дядо Кольо
24 Jun 2009, 15:21
Добре дошли във форумната кръчма!
Отварям кръчмата тук - където й е мястото, защото (дали от летните жеги или от раздадените дивиденти) във форума на Планината взе да се лее бира...:D
За да не се сърдят някои приятели, кръщавам я Форумен ПЪБ, а dnb да покани Колчо Слепеца за управител, ако иска...
И по една бира от мен - дядо Кольо!
А ако Императора се появи тук (поканил съм го), може да предложи и реална среща.
Ее благодаря за инициативата г-н Митанкин. :) Колчо се е регнал, обаче нещо не влиза често. :)
От мен наздраве! :)
Колчо го е ударил на инвестиции и няма време за кръчми :)
мерси за бирата!
Ако импа дойде, ще започне да налива ликвидност под формата на частна валута, после ще се чудим какво да я правим :)
Дядо Кольо
24 Jun 2009, 15:27
Сега ще му тегля един жисем да го питам какво се мотае. Вероятно се рее из Ню йорксите борси...:crazy:
Ще я караме на самообслужване докато някой застане зад бара, а?
Ако импа дойде, ще започне да налива ликвидност под формата на частна валута, после ще се чудим какво да я правим :)
ХАХАХАХА :D
Наздраве! :D
Дядо Кольо
24 Jun 2009, 15:43
ХАХАХАХА :D
Наздраве! :D
Чухме се с Импа, обеща да се регне.
Но не се притеснявай dnb, най-много да застраховаме кръчмата при него :D
ами ще я застраховаме, щото някой път като палим бара, може да изгори всичко :)
Цветалин Цонев
24 Jun 2009, 16:41
В тая тема човек спокойно може вече да каже "Наздраве" :)
prodigal
24 Jun 2009, 21:49
ами ще я застраховаме, щото някой път като палим бара, може да изгори всичко :)
:) Обгорените банкноти БНБ ги взима, но за застраховката да дивесифицираме и да застраховаме където ни е все тази. Инвеститорите са емоционално племе и не си заслужва риска ;)
Hakkinen
25 Jun 2009, 09:20
[Only registered and activated users can see links]
Това, ако не е повод да се почерпим, здраве му кажи :)
Наздраве!
frei1974
25 Jun 2009, 09:41
Хахаха -само да си пожелаем следващите да са по свястни-Наздарове:D.[Only registered and activated users can see links]
Това, ако не е повод да се почерпим, здраве му кажи :)
Наздраве!
Еее Народно събрание приключи работата и борсата се отпуши. :D
Хахаха -само да си пожелаем следващите да са по свястни-Наздарове:D.Наздраве за това! :)
Hakkinen
25 Jun 2009, 10:09
Каквито си ги изберем, такива ще бъдат... важното е да си ги изберем ние, а не "туристите", за които от сега са осигурили автобуси и маршрути за датата на изборите.
Каквито си ги изберем, такива ще бъдат... важното е да си ги изберем ние, а не "туристите", за които от сега са осигурили автобуси и маршрути за датата на изборите.Не бе те даже няма и да пътуват. Вече им се правят всички удобства. Отварят се рекорден брой пунктове в Търцуя и тн.
Hakkinen
25 Jun 2009, 10:16
Не бе те даже няма и да пътуват. Вече им се правят всички удобства. Отварят се рекорден брой пунктове в Търцуя и тн.
В Турция да, в EU и USA (където е образованата част от българските емигранти) не. Машалла, както се казва...
P.S. Sorry, че оспамих кръчмата с политически мнения!
Кафе за всички, че след снощните водки ми е рано за бира ...
Банда, някой да знае къде има бърза картинг писта, освен тази в Студентски град ?
Кафе за всички, че след снощните водки ми е рано за бира ...
Банда, някой да знае къде има бърза картинг писта, освен тази в Студентски град ?В Красна Поляна до колкото знам е най-добрата картинг писта. :)
В Красна Поляна до колкото знам е най-добрата картинг писта. :)
Дай инфо къде е точно ... тоз квартал ми е малко като Тора Бора - чувал съм за него, но никога не съм ходил ... ;)
Да знаеш кога работи и до колко ?
Дай инфо къде е точно ... тоз квартал ми е малко като Тора Бора - чувал съм за него, но никога не съм ходил ... ;)
Да знаеш кога работи и до колко ?Работно време не знам иначе самия картинг се намира точно до стадион Септември. Пистата е много добра.
Ето.. [Only registered and activated users can see links] :)
Работно време не знам иначе самия картинг се намира точно до стадион Септември. Пистата е много добра.
Ето.. [Only registered and activated users can see links] :)
10 х ! Ако има идея, ще отида и ще пиша после.
Няма ли как да си направим едно форумно състезание ? За наш си кеф, само да не се превръща в "рекламно събитие" и пр акция ... ей така, да си покараме за кеф и после да меткаме бири ;)
Ако има навити, пишете.
И аз съм за! :D
Въпреки че досега не съм се качвал на картинг. :blushed:
И аз съм за! :D
Въпреки че досега не съм се качвал на картинг. :blushed:Е то е елементарно. За кога го мислите този event?
Сипер идея аз съм навит!
Три обиколки за разгряване и опознаване на пистата и после газ до дупка, малко адреналин никога не е излишен.
Хем ще се запознаем, ще е гот.
Кога само ... давайте другата седмица, събота примерно ?
Три обиколки за разгряване и опознаване на пистата и после газ до дупка, малко адреналин никога не е излишен.
Хем ще се запознаем, ще е гот.
Кога само ... давайте другата седмица, събота примерно ?Другата would be perfect! :) Аз съм за!
Другата would be perfect! :) Аз съм за!
Ще го гепя и Слепеца, той е фен алфист, така че може да сме четирима до тук.
Значи - в понеделник ще се обадя на пистата да видя кога работи и дали е фрии събота и ще пиша. А може и да отида в неделя, но мисля да го ударя на сън целия ден, че от един месец все нещо и някъде ходя ...
Ще го гепя и Слепеца, той е фен алфист, така че може да сме четирима до тук.
Значи - в понеделник ще се обадя на пистата да видя кога работи и дали е фрии събота и ще пиша. А може и да отида в неделя, но мисля да го ударя на сън целия ден, че от един месец все нещо и някъде ходя ...
бе той слепеца няма да може да отлепи с тоя карт ахаха
Hakkinen
26 Jun 2009, 10:03
Аз следващия уикенд по всяка вероятност ще съм на рожден ден извън София, но може да се включа във втория кръг от шампионата, ако решите да има такъв ;)
Дядо Кольо
26 Jun 2009, 15:45
Добре дошъл на RAFAL!
Наздраве!
Добре дошъл на RAFAL!
Наздраве!
Чувствам се леко виновен, че не го поканих още в самото начало. :blushed:
Затова го черпя него и всички останали от специалната огнена вода! :D
Ха наздраве! ;)
Чувствам се леко виновен, че не го поканих още в самото начало. :blushed:
Затова го черпя него и всички останали от специалната огнена вода! :D
Ха наздраве! ;)
Здравейте на всички- познати и непознати:cool:
Благодаря на Дядо Кольо, че ме "светна" за форума, а и на Бошко, че ме оторизира.
"Хайде барман - налей но едно за всички на бара" ;)
Дядо Кольо
26 Jun 2009, 16:53
Здравейте на всички- познати и непознати:cool:
Благодаря на Дядо Кольо, че ме "светна" за форума, а и на Бошко, че ме оторизира.
"Хайде барман - налей но едно за всички на бара" ;)
За мен леден туборг!
Наздраве и много успешна седмица на всички. :)
Мерси, подобно!
другата седмица ще е интересното :)
Мерси, подобно!
другата седмица ще е интересното :)Заради изборите ли?
Петровден е
Православната църква чества паметта на първоапостолите Петър и Павел, които тя нарича първовърховни и първопрестолници, както и вселенски учители.
Петър се наричал отначало Симон и бил син на рибар от Витсаида Галилейска. Брат му Андрей пръв станал ученик на Христос и довел Симон при Исус. Спасителят го нарекъл Кифа ( на еврейски) или Петър (на гръцки), което значи камък.
Името на апостол Петър се споменава постоянно в Евангелието. Той бил един от любимите ученици на Христос.
Когато повели Исус на съд, само Петър и един от учениците вървели след него. В двора на първосвещеника обаче, обхванат от малодушие, той три пъти се отрекъл от Христа.
Когато пропял петелът, той си спомнил предсказанието на Спасителя: "Казвам ти, Петре, не ще пропее днес петел, преди ти три пъти да се отречеш, че Ме познаваш", и горко се разкаял.
След възкресението Христос се явил най-напред пред Петър, за да възстанови неговото апостолство.
Традиционно се смята, че Петър е учител на юдеите, а Павел - на езичниците. Петър проповядвал в Юдея, Галилея, Самария, Кесария, Йерусалим, Сирия, Антиохия. Стигнал и до Египет. Пътувал до Британия, Гърция, бил в Коринт.
Около 67 г. пристигнал в Рим. Там император Нерон предприел гонения срещу християните. Петър бил затворен в тъмница и на 29 юни предаден на смърт.
Осъдили го на кръстна смърт. Петър обаче помолил да го разпънат с главата надолу, като не считал себе си достоен за еднаква смърт със Спасителя.
Вярва се,ч е празникът се чества и за предпазване от огън, пожар, гръмотевици и град. В някои краища Павловден се празнува отделно на 30 юни и се нарича Пальовден.
В народния календар Петровден се предшества от Петровите заговезни, които започват с първата седмица след Петдесетница. В този ден завършва постът и се отговява с младо петровско пиле.
Празникът съвпада с времето на жътвата и на него се работи, обикновено през първата половина на деня. В някои райони на Петровден се правят сборове. Месят се обредни хлябове и се ядат ранни ябълки * петровки. На някои места те се раздават като помен за умрели деца.
В много селища на този ден се правят сборове, колят курбани за светиите и се слага обща трапеза с песни и хора.
Прави се и жертвоприношението на петел, а известно е, че още в древните митологии птицата е знак на висшето, небесното. Петелът е соларен знак: той, както и слънцето, отмерва времето и е символ на възкресението.
Жертвоприношението му се свързва със запалването на огъня и съответно - с омилостивяването на силите, които изгарят природата. Така свързаният с живота и смъртта петел символизира плодородието и продуктивността; затова често той е жертва и в сватбените обреди, която ще осигури плодовитостта на брака.
В Новия завет петелът става знак на разкаянието на Петър.
Именници на Петровден са Петър, Петрана, Петя, Павел, Павлин, Павлина, Пoлина, Пенка, Пенчо, Камен.
да им е честит имения ден :)
Какво става с картинга? Ще се успеем ли да се организираме?
аз започвам подготвителни ремонтни работи, така че ще съм пас от всякви инициативи за известно време :)
Дядо Кольо
30 Jun 2009, 10:57
аз започвам подготвителни ремонтни работи, така че ще съм пас от всякви инициативи за известно време :)
Продавам 8 ролки тапети по 0.99 лв./бр.
какви са тапетите, аз мисля да сложа някви тапети в спалнята ама от тия модерните :)
има доста интересни
wannarock
01 Jul 2009, 17:30
тоя пък
в пъба за тапети и плетки :(
и тук ще сме трезве :(
тоя пък
в пъба за тапети и плетки :(
и тук ще сме трезве :(
няма да се плашиш
черпя те сокче :)
wannarock
21 Jul 2009, 09:54
една боза със сода за dnb
една боза със сода за dnb
благодаря,
една евтина водка за уонна
да се задавиш дано ..
frei1974
21 Jul 2009, 12:00
Ади и по една текила и от мен че на морето е много жега:D.благодаря,
една евтина водка за уонна
да се задавиш дано ..
wannarock
18 Aug 2009, 09:30
едно зелено сокче за dnb
едно зелено сокче за dnb
Mojito? :D
wannarock
18 Aug 2009, 10:07
тц
киви
предпочитам куба либре
Уана няма пари за Куба Либре, изчакай малко борсата да рипне, па тогава искай коктейли :P
бе той и за киви няма, ама предлага.. :)
wannarock
18 Aug 2009, 10:32
11.30 никаква куба либре за dnd
че е моралист
сипи му едно киви на версия
по случай зелената сесия днес ;)
докато още е зелено :D:D:D
11.30 никаква куба либре за dnd
че е моралист
сипи му едно киви на версия
по случай зелената сесия днес ;)
докато още е зелено :D:D:D
Хубаво, ето ти сокчето dnb! ;)
да не стане блъди мери до края на сесията :)
Цветалин Цонев
18 Aug 2009, 10:34
бе той и за киви няма, ама предлага.. :)
Зависи къде ще черпи със сокчето
Ако ще е някъде на Карибите, може да не му стигнат кинтите:)
да не стане блъди мери до края на сесията :)
Блъди мери-тата не могат да се намерят вече никъде... клиентите от тук нататък ще трябва да свикнат с Мохито-то. :D
ми аз като не обичам мохито какво да правя :) само не ми предлагай мента..
wannarock
18 Aug 2009, 10:41
ми аз като не обичам мохито какво да правя :) само не ми предлагай мента..
a киви?
wannarock
18 Aug 2009, 10:43
ииии най-накрая :)
толкова кандърми
с чадърче и сламка ли го искаш
Цветалин Цонев
18 Aug 2009, 14:32
ама да не е в оченцето корабчето :D
wannarock
01 Sep 2009, 11:09
едно сокче за dnb s'il vous plait
едно сокче за dnb s'il vous plait
Както обикновено със зелени сламки? :D
wannarock
01 Sep 2009, 11:17
по негов избор
Цветалин Цонев
01 Sep 2009, 15:20
Наздраве за логото на форума! Браво на художника :)
Наздраве за логото на форума! Браво на художника :)
Наздрве! :D
wannarock
04 Sep 2009, 10:22
по случай днешната сесия
едно киви за dnb
и една зелена загорка за мен, ако може
по случай днешната сесия
едно киви за dnb
и една зелена загорка за мен, ако може
:D:D:D
B.Graham
04 Sep 2009, 11:08
Тука Убедва ли се?Щото Колчо отатъка не сервира вече час :(
wannarock
04 Sep 2009, 11:23
сигурно е зает с важни дела
тук от време на време Бошко го замества
предимно с питиетата
ти си поръчай пък може и да те огрее
знам ли :)
Казвайте кой каквото иска, че и аз излизам в обедна почивка след малко. :P
Дайте ми една бутилка уиски да се напия от яд че не купих каолинки под 5 лева и ЦКБ на 1.4** по-миналия ден....
Дайте ми една бутилка уиски да се напия от яд че не купих каолинки под 5 лева и ЦКБ на 1.4** по-миналия ден....
wannarock
11 Sep 2009, 11:08
"Лозата е растениено на което растат бутилките вино. А в слаби години - оцет"
Никой не се сеща да каже наздраве по случай седмицата на рекордите :)
загорка не пия, но по случая може :) че не се сещам за друго зелено
за днб едно киви ;)
"Лозата е растениено на което растат бутилките вино. А в слаби години - оцет"
за днб едно киви ;)
Заведението черпи!
Дядо Кольо
11 Sep 2009, 12:37
Еее, как не сещаш за друго зеленичко. Ей го тук, изстудява се в едно поточе.
wannarock
11 Sep 2009, 12:43
увлякъл се бях нещо :)
ама да ти кажа разлика между туборг и загорка голяма не правя :)
аз съм фен на шуменско ;)
ама да не разводняваме
наздраве :)
п.с. Бошко тук емотикони с чаши няма ли?!
Дядо Кольо
11 Sep 2009, 12:49
увлякъл се бях нещо :)
ама да ти кажа разлика между туборг и загорка голяма не правя :)
аз съм фен на шуменско ;)
Тук вече не мога да си намеря място от яд;)
Ами, Ванна, нали туборгът се прави в Шумен? Аз всяка събота зареждам хладилника с туборг и шуменско 50:50.
Пък ако не знаеш къде се произвежда шуменското в кен, да те светна - у Србиjа.
Наздраве! А, да - и от мен едно киви за Денебчо;)
wannarock
11 Sep 2009, 12:52
виноват :( това не го знаех
ама и аз умирам от яд като гледам тази снимка
Бошко тук емотикони с чаши няма ли?!
Не :(
Тези най-много ми харесаха, че са семпли и готини, но пък няма голям избор.
wannarock
11 Sep 2009, 13:26
да семпли са :)
здраве да е;)
а може ли линк към други, на който му се занимава да слага чаши и т.н., само като идея го давам евентуално
Дядо Кольо
11 Sep 2009, 13:42
а може ли линк към други, на който му се занимава да слага чаши и т.н., само като идея го давам евентуално
Виж тук ([Only registered and activated users can see links]), с чаша не намерих...[Only registered and activated users can see links] но с борсата шега не бива! [Only registered and activated users can see links]
Защото времето минава [Only registered and activated users can see links] трябва да се плаща [Only registered and activated users can see links] а Денебчо е гладен [Only registered and activated users can see links] и иска сокче [Only registered and activated users can see links]
wannarock
11 Sep 2009, 17:06
Виж тук ([Only registered and activated users can see links]), с чаша не намерих...[Only registered and activated users can see links] но с борсата шега не бива! [Only registered and activated users can see links]
Защото времето минава [Only registered and activated users can see links] трябва да се плаща [Only registered and activated users can see links] а Денебчо е гладен [Only registered and activated users can see links] и иска сокче [Only registered and activated users can see links]
със сламка ;)
wannarock
14 Sep 2009, 12:19
днес едно червено сокче за dnb по негов избор - ягодка или черешка, а може и горски плодове, специална мечешка селекция ;) а утре по случай годишнината от фалита на лемъните дано да е киви :D
днес едно червено сокче за dnb по негов избор - ягодка или черешка, а може и горски плодове, специална мечешка селекция ;) а утре по случай годишнината от фалита на лемъните дано да е киви :D
B.Graham
15 Sep 2009, 10:46
Да черпЪ по една бирЪ викам аз.
wannarock
15 Sep 2009, 11:16
и една пържолка меча, ако може :)
че днес се доближихме с още една крачка до 500 ;)
B.Graham
15 Sep 2009, 13:29
и една пържолка меча, ако може :)
че днес се доближихме с още една крачка до 500 ;)
До края на месеца сме я ударили.Може и още до края на седмицата ама трудно.
wannarock
15 Sep 2009, 13:34
дали съм прогноза 503 за края на месеца :D т.е. да го подминем малко и да върнем :D:D но животът е това, което се случва докато правим прогнози ;)
важното е мечи кебап да има :)
Оййй дайте моля ви едно черно джони с минерална вода Девин, че Енемонката тази седмица много ме радва. :P
Оййй дайте моля ви едно черно джони с минерална вода Девин, че Енемонката тази седмица много ме радва. :P
Абе Коле, хората работят по това време, кви Джонита, кви пет лева? :P
Дядо Кольо
15 Sep 2009, 14:21
Той сигурно има предвид Енемонката, т.е. колежката ми. Само че те са две, казваме им Енемонки.
wannarock
16 Sep 2009, 10:32
видяхме софикс 500
по един туборг на компанията
видяхме софикс 500
по един туборг на компанията
Чакай първо да се задържи, па тогава да се черпиме, а? :P ...добре де, ще пия един Туборг ;)
Може ли някой да ми направи една услуга. Да отиде в инвестора. Да намери темата със сключените басове и да попита Айъ, дали все още очаква фалити на компании от СОФИКС и направо да ми превежда парите. :)
wannarock
16 Sep 2009, 10:48
Може ли някой да ми направи една услуга. Да отиде в инвестора. Да намери темата със сключените басове и да попита Айъ, дали все още очаква фалити на компании от СОФИКС и направо да ми превежда парите. :)
пускай ги да плуват ;)
wannarock
17 Sep 2009, 10:43
ей толкова ли съм прозрачен :)
ми гледам всички да, нито едно не...
е нямаше как да го подмина
ахаха
само ти се безалкохолен :D:D:D какво да очакваш от човек, който не пие?! ;) пък и ремонт правиш - изнервен си значи :) шегичка
кой е казал, че не пия :)
през деня не обичам
wannarock
17 Sep 2009, 10:47
с тези сокчета съм останал с грешно впечатление
сори
в бг се пие от обяд :) за да ти е сладко вечер :D
някои от сутринта ;)
за не-то беше майтап
не вярвам да съм оцелил, макар че твоя сентимент е почти винаги обратен на моя :)
пробвал съм и до довечера вече ме е заболяла главата.. хваща ме махморлук още преди да съм преспал :(
wannarock
17 Sep 2009, 10:52
пробвал съм и до довечера вече ме е заболяла главата.. хваща ме махморлук още преди да съм преспал :(
мдаа...
не се къхари
поне в любовта да ти върви
за сега там всичко е наред :)
Дядо Кольо
17 Sep 2009, 12:02
за сега там всичко е наред :)
Иначе защо ще прави ремонт?...
хехех
ама тия съседи хич не ги харесвам, за всичко проблеми правят
имало и няква йерархия, кой къде да си спира колата..
аз съм бил спирал на мястото на някой от чорбаджиите и това не било хубаво
а оня ден забелязах някви следи от дране по боята, личи си, че човек го е правил нарочно
до сега не се бях сблъсквал с такива говеда
wannarock
17 Sep 2009, 12:08
хехех
ама тия съседи хич не ги харесвам, за всичко проблеми правят
имало и няква йерархия, кой къде да си спира колата..
аз съм бил спирал на мястото на някой от чорбаджиите и това не било хубаво
а оня ден забелязах някви следи от дране по боята, личи си, че човек го е правил нарочно
до сега не се бях сблъсквал с такива говеда
това си е нашенска черта :(
онзи ден спирам, а някакъв ми вика: "защо спираш пред нашия вход" :D:D:D
простотията не ходи по гората :( поне в гората човек може да релаксва :)
Дядо Кольо
17 Sep 2009, 12:09
Аз затова си държа колата на паркинг.
ами то пред самия блок си има паркинг
а наоколо няма друг
уана, в гората е яко да, ама не става да живеем там :)
аз разчитах, че като е малко блокчето и съседите са по - сплотени ама се оказа обратното :)
wannarock
17 Sep 2009, 12:19
защо да не става :) зависи какво бачкаш :) има интернет навсякъде ;) а и не задължително да си точно на някой заслон :D:D:D
wannarock
16 Oct 2009, 09:47
едно киви за днб пор фавор
wannarock
16 Oct 2009, 09:54
ако може резлива
ако може резлива
wannarock
16 Oct 2009, 14:47
резлива! не резачка...
резлива! не резачка...
Нали боза искаше? Тогава защо гледаш продавачката зад щанда, а не бозата пред нея? :D
Дядо Кольо
16 Oct 2009, 15:55
Нали боза искаше? Тогава защо гледаш продавачката зад щанда, а не бозата пред нея? :D
Той не гледа продавачката, а зеления етикет и... малко вляво;)
wannarock
19 Oct 2009, 09:01
шавате ли!?
wannarock
19 Oct 2009, 09:04
каркаде?
шавате ли!?
Аз току що се разшавах. :)
wannarock
19 Oct 2009, 09:32
данчо ментата от пощенска знаеш ли го? колко народ излъга да натегли кредити...
ц, не съм го чувал този
как ги е налъгал
аз най малкото, че от гръцка банка не бих теглил кредит никога :)
wannarock
19 Oct 2009, 09:35
как как :)
с "да да" :P
абе гадна работа е това кредита, ама пък по някога не може без него деба
wannarock
19 Oct 2009, 09:43
кредитът е новата форма на подчинение, преди е било робството, поземлените селяни... масите трябва да се държат изкъсо ;) :D :D :D шегувам се :)
Дядо Кольо
19 Oct 2009, 12:12
мента
и аз... двойна!
wannarock
19 Oct 2009, 12:52
не е ли студено вече за мастика
Дядо Кольо
19 Oct 2009, 13:52
не е ли студено вече за мастика
ква мастика, става дума за 2 пакетчета чай от мента, че замръзнах дге:D
wannarock
19 Oct 2009, 15:16
аааа грог
wannarock
20 Oct 2009, 08:22
едно чайче за днб - кантарион
мерси, една боза за ванна с баничка
wannarock
20 Oct 2009, 08:36
банички не ям
само боза
wannarock
21 Oct 2009, 12:11
едно питие за dnb каквото си пожелае (без алкохол, че като се напие не знае какво прави)
мерси, искам едно айранче
Дядо Кольо
22 Oct 2009, 11:23
В кризата се пие по-малко вино и шампанско, показва отчетът на Pernod ([Only registered and activated users can see links])
Това - Европата. У назе нема лабао, поливаме кризата с вино...
wannarock
08 Dec 2009, 08:26
по един чай на всички по случай случката :)
B.Graham
08 Dec 2009, 09:12
Аз пък черпя по бира.И да си спомниме за един от най-великите
wannarock
16 Dec 2009, 10:23
едно чайче за dnb че заспа тези дни
Дядо Кольо
16 Dec 2009, 13:27
едно чайче за dnb че заспа тези дни
Не е заспало момчето, а борсата е заспала.
Сигурно е отишъл пак да се разправя с майсторите.
Денебчо, Коледа ще я посрещаш ли като новодомец?
wannarock
16 Dec 2009, 14:45
той не се разправя вече :)
нали ги изгони ;)
сега ще им взема занаята :D и затова го няма никакъв :P на борсата
както и да е
наздраве! по тъмно
почти съм готов, сега чистим.. може и да успеем за коледа, лошото е, че след всичко това съм затънал в дългове и останах с празни джобове за доста дълго време..
Дядо Кольо
17 Dec 2009, 09:39
той не се разправя вече :)
нали ги изгони ;)
сега ще им взема занаята :D и затова го няма никакъв :P на борсата
както и да е
наздраве! по тъмноНали ти казах - там е бил. Сигурно ги е черпил с греяна ракия.
wannarock
17 Dec 2009, 09:46
нищо не ги е черпил
те затова така са си свършили работата ;)
почерпих ги как, шпакловката тамън на два пъти я плащах..
wannarock
17 Dec 2009, 10:03
жив и здрав да си
другото са бели ядове ;)
почерпих ги как, шпакловката тамън на два пъти я плащах..
Ама сега пък каква шпакловка имаш само, а? ;):D
мда, живи и здрави да сме :)
шпакловка чук направо!
Дядо Кольо
17 Dec 2009, 11:37
Само предлагам.... :)
Това Теория на опашките нещо за края на 80-те и идването на демокрацията става въпрос? :P
Не, бе, това си е шибана математика, дял от статистиката.
По този повод да ти припомня един от постулатите на Мърфи:
Чакаш на опашка и виждаш, че съседната се придвижва по-бързо.
Достатъчно е да се преместиш на съседната опашка и предишната започва да се придвижва по-бързо.
frei1974
17 Dec 2009, 11:43
100% вярно:D.По този повод да ти припомня един от постулатите на Мърфи:
Достатъчно е да се преместиш на съседната опашка и предишната започва да се придвижва по-бързо.
Цветалин Цонев
17 Dec 2009, 15:38
Не, бе, това си е шибана математика, дял от статистиката.
По този повод да ти припомня един от постулатите на Мърфи:
ей това е статистиката не помага срещу законите на Мърфи :D
wannarock
14 Jan 2010, 12:23
една боза за днб плз
wannarock
18 Jan 2010, 08:41
а кафенце
wannarock
04 Mar 2010, 14:46
я на всички по едно от мен :)
а на dnb едно двойно
Дядо Кольо
04 Mar 2010, 14:54
четвъртък - несвъртък :blushed:
wannarock
04 Mar 2010, 15:04
занемарихме я тази кръчма ;)
да гръмнем веднъж :)
Дядо Кольо
04 Mar 2010, 16:16
Ето и едно от мен... като за мен
NMNgbISmF4I&feature
занемарихме я тази кръчма ;)
да гръмнем веднъж :)
ами отделяш много време за анкети -> гледам пак си отвял конкуренцията и няма никой след теб ;)
поздрави за което :)
wannarock
09 Mar 2010, 08:16
:D:D:D аз това 530 си го пускам всеки месец там ;) като тотото :D:D:D
Дядо Кольо
09 Mar 2010, 09:16
Момчета, черпя по едно по случай днешния ми старт на дребен трейдър!
Наслука!
Цветалин Цонев
09 Mar 2010, 09:36
Наслука!
Лека и доходна, Дядо Кольо! :)
Наслука!
Пий една студена вода предварително, аз черпя :)
wannarock
09 Mar 2010, 12:54
Наслука!
трябваше да изчакаш малко :)
аз мисля да приключвам :P
Дядо Кольо
09 Mar 2010, 13:42
Благодаря за пожеланията, почерпките и съветите, момчета!
Ако подмина 10% на годишна база, ще бъда доволен и пак ще почерпя.
Пък и за кога да чакам, дядовото...
не бе, не чакай, ама иди в някое казино и сложи на черно, по - голям е шанса да спечелиш:)
hristovbz
09 Mar 2010, 14:32
Пък и за кога да чакам, дядовото...
Обикновено "дядовците" са по risk averse, а ти да не го подкараш като тинейджър, ол ин:D
Но, разбира се, ти желая цялостен успех и да не фронтрънваш ;)
Дядо Кольо
09 Mar 2010, 14:57
Обикновено "дядовците" са по risk averse, а ти да не го подкараш като тинейджър, ол ин:D
Но, разбира се, ти желая цялостен успех и да не фронтрънваш ;)
Абе, дядо...
Според новите перспективи остават повече от 10 г. до пенсия, дге...
И какво стана от "ниско"рисковите ми инвестиции в ДПФ? И те надолу :angry:
Пък и още миналата есен си говорихме, че лихвите по депозити все някога ще тръгнат надолу. Ето: вече не им ща 8-те процента!
Освен това - твърдо: няма да пазарувам околните ми акции!
БТВ, Боби, да пием по туборг на реално място другата седмица, а?
Предлагам другата, защото и Радо ще дойде.
hristovbz
09 Mar 2010, 15:14
С удоволствие. Предложи направо дата в темата за Сборището, че на мен никой не ми обърна внимание там предния път :)
Абе, дядо...
Според новите перспективи остават повече от 10 г. до пенсия, дге...
И какво стана от "ниско"рисковите ми инвестиции в ДПФ? И те надолу :angry:
Пък и още миналата есен си говорихме, че лихвите по депозити все някога ще тръгнат надолу. Ето: вече не им ща 8-те процента!
Освен това - твърдо: няма да пазарувам околните ми акции!
БТВ, Боби, да пием по туборг на реално място другата седмица, а?
Предлагам другата, защото и Радо ще дойде.
:D:D:D аз това 530 си го пускам всеки месец там ;) като тотото :D:D
и аз се регистрирах и пуснах едно 444.44 ;)
wannarock
10 Mar 2010, 07:59
и аз се регистрирах и пуснах едно 444.44 ;)
това е добра идея :)
ей сега ще пусна едно 666.666 :D
представи си пък да се падне 530 :(
wannarock
25 Mar 2010, 13:45
това пъб ли е или какво?!
я по едно :)
Дядо Кольо
25 Mar 2010, 13:50
това пъб ли е или какво?!
я по едно :)
По това време?
В тая суша??
При тия цени???
С тия цървули????
Мооже! Ондърокс, както казва оня с пурата!
wannarock
25 Mar 2010, 13:56
наздраве на компанията :D
Дядо Кольо
25 Mar 2010, 14:09
наздраве на компанията :D
Пъбът е на самообслужване! Нямаме пъбман, но и така е добре.
Колчо Слепеца (наш близък с Денебчо френд) сервира в някаква кръчма, дге. Секви влизат там...
Тука по си знаем приказката, де.
Ха наздраве и добре дошъл на Мики - нещо много мълчалив, оня ден влезе, ама досега нищо не е продумал.
Едно и за Обафемето! Още не е казал нищо по футболната тема.
wannarock
25 Mar 2010, 14:22
самообслужването добре
ама поне едно наздраве да кажем
че иначе малко като алкохолици сами да пиеме не става ....
Мале, кръчмето вярно го забравихме и виж всичко как е прашасало...
Ами хайде наздраве! :D
Дядо Кольо
25 Mar 2010, 14:41
Мале, кръчмето вярно го забравихме и виж всичко как е прашасало...
Ами хайде наздраве! :D
Прашасала е борсичката, а не нашето пъбче.
Иначе като прегледах списъка с броя мнения на потребителите - абе много мълчаливци тука. Да не би музиката да е много силна, що ли?
Иначе като прегледах списъка с броя мнения на потребителите - абе много мълчаливци тука. Да не би музиката да е много силна, що ли?
Ами ще изчакам още малко и ще започна неактивните да ги "почиствам". :)
wannarock
25 Mar 2010, 16:52
Ами ще изчакам още малко и ще започна неактивните да ги "почиствам". :)
по-добре ги остави ;) може да дреме някой гений :)
obafeme
26 Mar 2010, 13:55
не повтаряй грешката на борсата да изчисти неактивните:confused:
Дядо Кольо
26 Mar 2010, 16:30
не повтаряй грешката на борсата да изчисти неактивните:confused:
+1
+1
wannarock
28 Mar 2010, 15:59
наздраве на именниците!
Цветалин Цонев
28 Mar 2010, 16:14
наздраве на именниците!
ха, наздраве и на неименниците! :)
Цецо, да си жив и здрав! Наздраве за теб и всички именници! :)
Празен е тази вечер бара. Какво му остава на човек освен да пие едно ида си заминава.:dry:
Дядо Кольо
01 Apr 2010, 14:33
Айде, отивайте си дома да боядисвате яйца!
Нашия офис го разпуснахме след 50 грама...
СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!
Дядо Кольо
09 Apr 2010, 14:36
Петъчно наздраве, момчета!
Този път ви черпя по един варщайнер.
Снощи бяхме в тази бирария и следващия път ще ви водя там.
Königin Unter den Bieren! Това е девиза на тази бира и, според мен, си го заслужава.
И оригинален немски вурст на скара!
Голямата бира е 2 евро, но като нищо люснахме по три.
От нета: "Аристократичната баварска пивоварна. "Варщайнер" е основана през 1753 г. в едноименния град и се числи към най-големите частни пивоварни в Германия."
Königin Unter den Bieren! Това е девиза на тази бира и, според мен, си го заслужава.
От нета: "Аристократичната баварска пивоварна. "Варщайнер" е основана през 1753 г. в едноименния град и се числи към най-големите частни пивоварни в Германия."
О да, там наистина е хубаво! Наздраве! :)
Дядо Кольо
09 Apr 2010, 15:12
О да, там наистина е хубаво! Наздраве! :)
А ние ходим само на онова място, където дори туборг не предлагат :cool:
И на мен warsteiner ми е любимата бира от масовките, интересно, че е от източна германия и е любимата бира на путин :)
Дядо Кольо
09 Apr 2010, 15:33
И на мен warsteiner ми е любимата бира от масовките
Значи следващия път не пропускай реалният пъб! :D
Честит рожден ден дон Цеци! :D
От сърце ти желая много здраве, щастие и инвестиционни успехи! ;)
Наздраве от всички приятели в кръчмата! [Only registered and activated users can see links]
Честит рожден ден дон Цеци! :D
От сърце ти желая много здраве, щастие и инвестиционни успехи! ;)
Наздраве от всички приятели в кръчмата! [Only registered and activated users can see links]
Наздраве и от мен. Много здраве щастие и късмет! И да почерпи. :)
Дядо Кольо
29 Apr 2010, 14:03
Наздраве и от мен. Много здраве щастие и късмет! И да почерпи. :)
Поздрави и от мен! Да покориш нови върхове!!!
Цветалин Цонев
29 Apr 2010, 14:14
Поздрави и от мен! Да покориш нови върхове!!!
Благодаря, сърдечно! :) На следващата сбирка първата бира е от мен! Наздраве!
Поздрави и от мен- много усмивки и приятели за да споделях успехите си :)
wannarock
06 May 2010, 10:06
Наздраве на именниците! :)
Колчо пиши в тефтера на моята сметка
Цветалин Цонев
06 May 2010, 23:19
Наздраве на именниците! :)
Колчо пиши в тефтера на моята сметка
Ха наздраве и.... за сметка на Уона! :P
wannarock
25 May 2010, 10:54
по няколко на всичко от мен за довиждане
момчето се връща оттатък голямата локва, където му е мястото
наздраве!
наздраве!
къде ще ходиш бре, имаш едно сокче от мен :)
Цветалин Цонев
25 May 2010, 13:51
наздраве!
И аз те черпя една бира! Заради лихвите ли се разсърди?
wannarock
25 May 2010, 14:05
не съм се разсърдил
още по-малко за лихвите
ама в бг вече и киселото мляко не става :( според мен :(
живи и здрави :)
п.с. мерси за питиетата
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.