PDA

View Full Version : Почивки

Boshko
24 Jun 2009, 17:37
Мисля да подаря на мен и моята приятелка 7 дневна почивка в Рим за рожденият ми ден, но все още търся подходящ хотел. :dry:

Бихте ли ми препоръчали такъв, който да е под 100 EUR на вечер и да е в близост до метро станция, не държа да е в центъра.
Колеги ми препоръчаха няколко, в които са ходили, но всичките са вече заети, а все пак говорим за месец Октомври. :confused:

П.П.: Ако хотелът не е регистриран в търсачките вероятността да не е зает ще е по-голяма. :P

Благодаря ви предварително. :)

wannarock
01 Jul 2009, 17:55
не мога да те посъветвам за Рим, но по принцип аз сам си организирам пътуванията като отварям карта и гледам хотелите в близост до местата, които искам да посетя

Boshko
01 Jul 2009, 18:44
не мога да те посъветвам за Рим, но по принцип аз сам си организирам пътуванията като отварям карта и гледам хотелите в близост до местата, които искам да посетя

То и аз винаги си организирам сам пътуванията, но в Рим се оказа трудно да намериш къде да отседнеш на нормална цена. :)
В крайна сметка успях да намеря хубаво и евтино хотелче в ценъра. :)

Благодаря ти все пак. ;)

wannarock
02 Jul 2009, 16:54
за нищо :)
който търси намира ;)

Nikola
03 Jul 2009, 08:05
Мен пък едни приятелчета ме намамиха да ходим на Дюни за 5 дни преди Гърция. Дълго лято ще е. :)

_1912_
04 Jul 2009, 04:51
Мен пък едни приятелчета ме намамиха да ходим на Дюни за 5 дни преди Гърция. Дълго лято ще е. :)

дълго, дълго - като всяко лято ;) ................ няма да е по-дълго :)

лично за мен лятото по нашето черноморие свършва в последната седмица на август като падне първия дъжд и захладнее

от две седмици сме тук [Only registered and activated users can see links] и ще останем до края на на август - трябва да се подпомагат публичните дружества, нали ;)

ако някой почива в Поморие, Несебър, Слънчев бряг, Св.Влас, Елените - можем да организираме една инвеститорска среща :D:D:D

Nikola
04 Jul 2009, 10:36
Много добре изглежда това. Абе Полки как е сезона? Има ли хора или онези статии то началото на годината бяха платени?

prodigal
04 Jul 2009, 14:46
В Албена хора определено има, от персонала твърдят, че са повече от миналата година, но не харчели като хората. Те всяка година са недоволни по този въпрос така или иначе.

Все пак най-добре е да се изчакат официални данни от собственика.

_1912_
04 Jul 2009, 15:16
Много добре изглежда това. Абе Полки как е сезона? Има ли хора или онези статии то началото на годината бяха платени?

Никола, не се сещам в началото на годината какви статии имаше :( . До преди няколко дни хора нямаше. Гледаш плажа на сънито през деня пълен, а вечер заведенията празни. Големите хотели бяха пълни, малките хотелчета още не бяха отворили, а квартирите в Несебър и Влас не бяха наети дори и от персонал. Заведенията и улиците на стария Несебър бяха празни. За уикенда идваха българи предимно с коли със софийска регистрация. Последните няколко дни положението малко живна. Алеите на Сл.бряг и улиците на стария Несебър се напълниха с повече хора, а заведенията вече имат по няколко заети маси /преди бяха чисто празни/. Вече се увеличиха и колите с регистрация от провинцията, а не само софийски...

dnb
04 Jul 2009, 16:18
верно ли, че на cacao beach са построили още 2-3 бара и един от които е чалга?!

_1912_
04 Jul 2009, 16:23
верно ли, че на cacao beach са построили още 2-3 бара и един от които е чалга?!

никога не съм ходил на какаото :(

за последно съм ходил там преди 25 години на пиратския кораб на който биеха пиратски печати :D

dnb
04 Jul 2009, 16:27
ясно,
аз така чух, ако е верно.. ужаст
това ми беше любимото място от цяло съни, ако са го преебали, едва ли ще стъпя там повече :)

_1912_
04 Jul 2009, 17:21
ясно,
това ми беше любимото място от цяло съни, ако са го преебали, едва ли ще стъпя там повече :)

рядко ходя на плаж, но тези дни ще мина да погледна какво е положението на какао ;) и ще направя няколко снимки :D

prodigal
04 Jul 2009, 19:29
ясно,

и на мен, когато го отвориха, има няма към 8 години оттогава, после стана панаир на суетата и за нищо не ставаше, далеч преди да отворят елефант. После преебаха Лозенец преди 2 години и сега, където дойде. Идеята на Никола за Дюни е много добра, апропо.

dnb
04 Jul 2009, 21:02
и аз рядко ходя на плаж, но там ставаха най добрите партита :)
иначе си прав за панаира на суетата, но като се абстрахираш от това..

през деня е ад, ама вечер ми беше любимото място
а елефант беше много добро заведение да .. от както го развалиха и направиха бедруум не ми харесва, много поза има ..
един приятел е диджей в бедруум и с него като ходя, стоя на сила..

едно време и в мания беше хубаво.. като цяло съни вече 5 пари не струва

на дюни не съм бил отдавна, на смокини бях на къмпинг преди 2 години и много ми хареса, но от както развалиха градина и златна рибка, там е пренаселено ..

на иракли пък се стрелят..

какво стана с българското черноморие?!!?!