View Full Version : Скайпът и Букчето стават публични наесен
Императорът
26 Jun 2009, 23:39
Такива слухове се носят - лично аз съм решил да си купя някоя и друга акция - особено от Фейсбукът - това чудо се разраства стремглаво...
Какво ще речете, ърм? ;) ;) ;)
Такива слухове се носят - лично аз съм решил да си купя някоя и друга акция - особено от Фейсбукът - това чудо се разраства стремглаво...
Какво ще речете, ърм? ;) ;) ;)
По-скоро ми напомня на dot.com-а... :)
Фейсбук вече бая години се разраства стремглаво, а това не може да продължава вечено. :dry:
По-скоро ми напомня на dot.com-а... :)
Фейсбук вече бая години се разраства стремглаво, а това не може да продължава вечено. :dry:
хубавото е, че има майспейс :) докато се конкурират едно с друго винаги има потенциал за ръст :)
Императорът
27 Jun 2009, 11:42
Чувам идеи и Букче да стане платено.... представете си 200 000 000 абонати да снасят по пет кинта на година - това са 1 000 000 000 кинта.... :cool::cool::cool::cool:
Чувам идеи и Букче да стане платено.... представете си 200 000 000 абонати да снасят по пет кинта на година - това са 1 000 000 000 кинта.... :cool::cool::cool::cool:
няма да стане платено
няма да стане платеноИ аз съм на същото мнение. Няма нормален човек, който да е склонен да даде 5 долара за това да гледа статусите на хората. :)
За мен по-интересно е какво става с Google Wave. Това нещо може да прерастне в нещо, което ще засенчи myspace и facebook.
Императорът
30 Jun 2009, 10:13
...защото не си зарибен с Букчето - ако си - и 50 кинта на годината ще дадеш без да се замислиш.;)
...защото не си зарибен с Букчето - ако си - и 50 кинта на годината ще дадеш без да се замислиш.;)Е едва ли има хора, които не могат без ЛицеКнигата. Аз лично я ползвам доста за networking, защото много хора имат акаунти, но ако и сложат дори и 1 стотинка на година пак няма им ги дам. Принципен е въпроса.
трябва всички да станат платени, иначе ако само фейсбука стане платен ще има отлив на хора към майспейс примерно :)
никой не обича платените сайтове в интернет
Императорът
01 Jul 2009, 22:02
Чудно защо като стане дума за Интернет, повечето хора се държат като комунисти? :crazy: Помежду другото май Букчето няма скоро дас тане публично - Скайпът - началото на другата година...
vBulletin® v3.8.2, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.